FAQ

Waarom heb ik uw diensten nodig?

Sociale media is nu een van de snelstgroeiende reclamevormen in de wereld. Door jouw klantenbestand te vergroten bevordeert jij jouw productie of dienst sneller en gemakkelijker. Hoe groter de doelgroep is, hoe meer kansen jij hebt om uw productie te verkopen.

Hoe snel begint u te werken nadat ik iets bestel?

Normaal gesproken beginnen wij te werken met jouw bestelling binnen 24 en 48 uur. Het hangt af van een pakket of een soort bestelling.

Hoe lang duurt het om het resultaat te krijgen?

De doorlooptijd is verschillend voor elke campagne. Kijk naar het schema voor het diesntenpakket dat jij hebt gekozen; dat wordt gestuurd naar jouw emailadres als jij een bestelling doet.

Welke soort fans/views/volgers/gebruikers zal ik ontvangen?

We leveren je 100% echte volgers! Die zijn echte mensen zoals jij en ik. De volgers zijn meestal uit Engelstalige landen: de VS, het VK, Canada en ook uit Azië en Europa.

Als het zo is, waarom kan ik geen voorbeelden van de pagina’s zien?

Wij werken al meer dan 2 jaar aan onze pagina’s en websites en we houden de informatie vertrouwelijk om misverstanden te voorkomen met grote sociale netwerksites waarop onze pagina’s zich bevinden.

Hebt u een veilig betalingssysteem?

Ja. Viplikes zijn geverifieerde verkopers; we zijn gekoppeld aan het meest veilige betalingssysteem op het web “2checkout.com”. Jouw financiële veiligheid is van groot belang voor ons; de betalingsoverdracht gaat door een beveiligde en versleutelde verbindingen, en geen creditcard- of bankgegevens worden opgeslagen in ons systeem.